bemiddelen ruzie werkvloer {gemeente} sociale bemiddeling begeleiden adviseren erkend sociaal bemiddelaar Harelbeke Kortrijk Waregem West-Vlaanderen

Sociale bemiddeling - De bemiddelaar

Mijn privé-praktijk is gevestigd in Hulste, deelgemeente in Harelbeke West-Vlaanderen. Naast mijn advocatenkantoor die ik al meer dan 20 jaar leid zetten we dagelijks meer en meer in op bemiddeling.

Ik bied dan ook graag een bemiddelende helpende hand bij een conflict. Bijvoorbeeld bij het begeleiden van een echtscheiding, of juist het voorkomen daarvan, bij relationele conflicten, arbeidsconflicten of andere (zakelijke) conflicten.

Mijn kantoor zorgt voor een fijne informele sfeer. Een bemiddeling op een andere locatie is uiteraard ook altijd mogelijk.

De sociale bemiddeling viseert feitelijk de conflicten, die voorkomen in arbeidsrelaties. Het is te zeggen, elk geschil dat ontstaat tussen personeelsleden en/of personeelsleden en de directie.  Men vindt er de typische bronnen van conflicten in het leven in groep en in de onderneming: ontslag, aanranding/discriminatie (of aldus ervaren), wijziging van de inhoud van de, niet bekomen bevordering, wijziging van werkuren, afrekening van uren, verplaatsing van verloven, …

De geboden dienstverlening kan zowel voor een zaak of een bedrijf, een vereniging of een school zijn.

In ieder geval van harte welkom!

ONZE DIENSTVERLENING

  • BEMIDDELING

   De bemiddeling kan doorgaan op kantoor op of locatie (bedrijf/school).

  • CONFLICTOPLOSSING

   Ruzie op de werkvloer: tussen werknemers, werkgevers, leidinggevenden, zaakvoerders, zakenpartners, klanten, in bedrijven, verenigingen & scholen (leerkrachten / directie / scholengroep).

  • ERKEND BEMIDDELAAR

   Conflictbeheersing door een erkend neutraal sociaal bemiddelaar / advocaat.

  • ERVARING

   Ruime ervaring als bemiddelaar / advocaat. Reeds meer dan 20 jaar aangesloten aan de balie van Kortrijk.

  • GOEDKOPER

   Een bemiddelingstraject is goedkoper dan een procedure opstarten voor de rechtbank.

  • JURIDISCHE ACHTERGROND

   Mijn juridische ervaring, kennis en achtergrond geeft een extra meerwaarde aan de bemiddelingsprocedure.

© Copyright 2018 Ruzie op de werkvloer gevestigd in Hulste / West-Vlaanderen
WhatsApp WhatsApp ons nu!