Haast overal waar mensen samenzijn ontstaan conflicten, ruzies en conflicten. Conflicten heb je in alle maten en gewichten: de meest ‘bekende ruzies’ zijn echtelijke geschillen. 1 op de 3 huwelijken eindigen in een (vecht)echtscheiding.
Maar er zijn ook werkgerelateerde conflicten, dus op de werkvloer Begijnendijk. Ruzies kunnen oa. ontstaan tussen werkgever en werknemer, werknemers onderling, conflicten tussen afdelingen, teamconflicten.
En heel soms … gaan ruzies op het werk Begijnendijk veel te ver.

ruzie op de werkvloer hulp oplossing sociale bemiddeling bemiddelen adviseren begeleiden erkend sociaal bemiddelaar Harelbeke Kortrijk Waregem West-Vlaanderen
werkgever en werknemer hebben ruzie

RUZIE OP DE WERKVLOER Begijnendijk

ruzie op de werkvloer hulp oplossing sociale bemiddeling bemiddelen adviseren begeleiden erkend sociaal bemiddelaar Harelbeke Kortrijk Waregem West-Vlaanderen

Advocaat en sociale bemiddelaar Veronique Hooghe, aangesloten aan de balie Kortrijk / balie West-Vlaanderen werkt vanuit een advocatenpraktijk te Hulste.
Samen scheiden door bemiddeling behoort ook tot de mogelijkheden, ik ben hierin ook erkend én gespecialiseerd.

Het advocatenkantoor met familiaal karakter wil bewust laagdrempelig zijn en hulp bieden aan iedereen met juridische problemen. Een kwalitatieve en heldere dienstverlening staat voorop.

“Een directe- en open relatie tussen advocaat en cliënt(en) is mijn sterkte.”

SOCIALE BEMIDDELAAR
Begijnendijk

Ik streef naar een persoonlijke, transparante behandeling van uw dossier en een goede aanspreekbaarheid voor mijn cliënten.

SOCIALE BEMIDDELING Begijnendijk =
RUZIES op het werk SAMEN oplossen buiten de rechtbank

Als advocate (+20 jaar ervaring) ben ik ervan overtuigd dat de meeste geschillen opgelost worden door de technieken van de bemiddeling toe te passen. Bemiddeling door een erkend bemiddelaar is niet alleen sneller, efficiënter maar ook beduidend goedkoper dan de procedures via de klassieke rechtbank.

Bemiddeling, zij het nu in familierecht of sociaal  recht is een vak!

CONTACT

U hebt een vraag over of wenst meer info over ‘conflictbemiddeling op het werk’, ‘werkbemiddeling voor personeel’ of een ‘conflict op het werk’ ?

Burg. Bruneellaan 14, 8531 Hulste

+32 497 45 52 92

info@ruzieopdewerkvloer.be

© Copyright 2018 Ruzie op de werkvloer gevestigd in Hulste / West-Vlaanderen
WhatsApp WhatsApp ons nu!